Toen Frida mij vroeg om Tacoyo’er van de week te zijn, bedacht ik me dat ik al meer dan 12 jaar Tacoyo trainingen volg bij Frida. Toen ik dat tegen Frida zei vroeg ze hoe ik het al zo lang met haar uithoud. Daar kan ik makkelijk antwoord op geven.

Frida is elke les even enthousiast, zelfs als het de derde training van die avond is. Frida krijgt het iedere keer weer voor elkaar dat je net nog wat meer uit jezelf haalt dan dat je dacht dat mogelijk was. Als je een blessure hebt dan geeft ze je een oefening die je wel kunt doen waardoor je altijd in je eigen tempo lekker mee kunt trainen. Geen les is dezelfde, steeds andere muziek en gevarieerde oefeningen. En er is altijd afwisseling tussen inspanning en ontspanning en dat maakt dat het voor iedereen is vol te houden. De sfeer is altijd gezellig en ongedwongen.

Al deze elementen zorgen ervoor dat ik met heel veel plezier meedoe met de Tacoyo trainingen van Frida en ik ben van plan dat nog heel lang te blijven doen.

 

Comments are closed.