Iedere maandagmiddag haast ik mij, na een drukke dag op de ZML school waar ik als logopedist werk, naar huis om me snel om te kleden en dan door te gaan naar Tacoyo. Vaak moe, te moe…zal ik wel gaan..? Iedere maandagavond ben ik blij dat ik gegaan ben..wat krijg ik een energie van dat rennen, springen, iedere spier van je lichaam te bewegen en dan weer even volledig ontspannen. Het is heerlijk om zo te bewegen op heel gevarieerde muziek.

20161212_182501

De hoofdlijn van de training is altijd dezelfde, maar de invulling is altijd weer een verrassing! En met een docente als Frida moet je wel enthousiast mee doen…. stralend, vrolijk, plagend, belangstellend, echt super!

Het laatste kwartier liggen we heerlijk te ontspannen. En als het later in de week weleens tolt in mijn hoofd, komt één van de zinnen die Frida altijd zegt, voor we in stilte verder ontspannen, weer in mij op ” En als er toch nog teveel gedachten op komen, ga dan weer terug naar die lage ademhaling…” En dat doe ik dan!

20161212_183004_002

 

 

 

 

 

20161212_183513

 

 

Comments are closed.